HET PALEIS EETHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1060 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Het Paleis Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:58 Snelle levering, warme pizza, vriendelijke bezorger
29 jan 2023 om 20:02 Wachttijd 1u maar was ook aangegeven met bestellen. Lekker en zeker genoeg
25 jan 2023 om 19:44 Mooi op tijd. En alles heel lekker en warm.
22 jan 2023 om 23:34 Het eten was goed alleen had ik gevraagd alleen salade te hebben als koude groenten en alle groenten zaten er helaas op. Alsook heb ik gekozen om contant te betalen. Ik moest € 17 euro betalen, gaf briefje van 20 en bezorger had geen wisselgeld bij..
22 jan 2023 om 21:42 Het eten was wel heel lekker en warm maar de wachttijd was 2u!!! Hadden 17u45 onze bestelling geplaatst en de levering was om 19u45
22 jan 2023 om 20:52 18.16 bevestiging geleverd 20.15
20 jan 2023 om 22:10 Was zoals aangeduid 50 min. En het was weer heerlijk zoals altijd.
13 jan 2023 om 19:06 Ik had een schotel kip biefstuk besteld en inplaats van biefstuk was het kebap met kip en de frietjes waren lauw ben ik niet gewoon van hen het vlees was wel goed warm en lekker en de bezorger was heel vriendelijk
8 jan 2023 om 20:35 Was niet de wens die toegevoegd was aan de bestelling
7 jan 2023 om 22:20 Pizza was koud, bezorger was niet vriendelijk even als hij 20 mij te laat was , jammer genoeg omdat mensen van de restorant zelfs zijn super vriendelijk en eten is altijd in orde , maar deze keer niet... daarom minder sterren.
7 jan 2023 om 20:21 2u wachten op bestelling
6 jan 2023 om 20:46 Top zaak altijd lekker eten en top bezorging supper toffe mensen en altijd vriendelijk wij bestellen ons eten altijd daar omdat ze zo goed zijn